26 de març del 2012

" JUGUEM AMB ELS BLAUS" XII TROBADA GLANS

Aquesta tarda la Josefina Cereza ens ha introduït a través dels llibres  i portat a través del color de la fidelitat, el blau, a conèixer i associar aquest color amb creences, en significats, en el seu ús per remarcar tristesa, fredor.... A experimentar per descobrir el seu contrari, anomenar els diferents noms de blau segons la tonalitat.I per a arrodonir la feina tots i totes ens em posat a crear utilitzant els diferents papers i colors blaus. I aquí teniu el resultat de tot plegat. Una sessió tenyida de blau on el mar, el cel, els peixos, les sirenes, els arbres, els núvols, els vaixells i les princeses sortien en tonalitats blaves.

19 de març del 2012

Estimat Max 4t.







Títol: Estimat Max
Autor: D. J. Lucas
Il·lustrador: -
Edició: Barcelona: Cruïlla, 2008
Edat: A partir de 9-10 anys

 Hem llegit aquest llibre escrit en cartes i diaris.A tots els integrants del club les  hi ha agradat encara que hi havia algú que no l'havia acabat de llegir. Vam llegir alguna carta que els hi havia agradat molt o que explicava algun fet en concret.
Quan vam repartir el llibre també vam proposar d'escriure alguna carta en un company o company. La Gemma, va portar una carta per la Duna, la Jaumeta també havia enviat un sobre amb una carta per cada membre del club; bé s'havia deixat sobre la fotocopiadora dos cartes que vam haver d'anar a recollir. 
La Jaumeta sabia que els membres del club marxaven de colònies i volia que li escriguessin una carta cadascú. Els hi deia a la carta  que li fa molta il·lusió rebre cartes, llegir-les  i guardar-les amb una capsa per tornar-les a llegir quan li ve de gust.. 

Aquí us deixo la carta de la Gemma a la Duna. Quina sort rebre una carta tan bonica!!!!!