7 de juny del 2013

CLUB DE LECTURA CICLE SUPERIOR


Aquest migdia ens hem trobat amb les noies i nois del Cicle Superior (hem trobat a faltar la Mar Izquierdo que no ha vingut). Hem  comentant el llibre de BEARDSLEY, M il·lustracions Tony Ross. Sir Gadabout. Ed. Bambú 2010.

A la Masenka, el Manel, l'Alberto no els hi ha agradat, els avorria. A la Gisela li ha agradat i desprès de llegir un capítol revivia la història.  En Sergi ha trobat els dibuixos molt esbojarrats i divertits i també ha gaudit de la lectura al igual que en Lucas, en Joan, l'Adrià, la Liah, l'Astrid i  la Duna. En Victor la història no li ha atrapat, però s'ha divertit d'allò més amb els dibuixos, que tot sigui dit, ens recordaven una mica l'estil de l'il·lustrador Qentin Blake. A la Núria també li ha resultat divertit i trobava que el gat se'n sortia molt millor que no pas Sir Gadabout. A la Gemma  també  li ha agradat tot i que el principi el va trobar avorrit. 
Aquesta vegada no tots portaven la frase escollida, els que sí,  l'han llegida.  A continuació hem passat a votar els 5 llibres que hem llegit durant el curs. 
5 punts al que més agrada i anar baixant fins 1 punt al que menys. 


 54 punts 


 41 punts
  24 punts


Gràcies nois i noies poder compartir lectures, aventures, emocions, amb vosaltres ha estat molt enriquidor i crec que tots hem aprés d'uns i  altres i hem anat agafant experiència en aquest fantàstic món de la lectura.  


Fins el proper curs. Bon estiu !