28 de maig del 2013

JOCS FLORALS DEL DISTRICTE

Jocs Florals 2013

Aquest matí juntament amb la Carolina 2B, Carla 4A i Duna 5A, hem anat a l'entrega de premis dels Jocs Florals del districte de Sants-Montjuïc. La sala de Plens de la Seu del Districte era plena de gom a gom de nens i nenes de l'escoles participants i dels seus acompanyants.  .Enguany l'escola participava en l'apartat de poesia.



9 de maig del 2013

AVUI VAGA DE L'ENSENYAMENT



CLUB DE LECTURA CICLE MITJÀ

L'àlbum il·lustrat La veueta. Michaël Ecoffier i il·lustracions de Kris Di Giacomo. Kókinos, 2012 va ser el llibre que vam comentar. A la seva llibreta havien anotat la frase que més els hi va agradar i algun comentari sobre el llibre. Cap frase no va coincidir amb altre i totes resultaven o divertides o interessants o assenyades. I és que la història resulta divertida i enigmàtica fins que es resolt al final. Les il·lustracions van ser gratament elogiades per tot el grup i alguns van ressaltar el fet que el text canviés de tipografia. 
Vam fer comentaris en referència a la veueta que era com la veu de la consciència, el diable i l'àngel, la reflexió a posterior d'un fet si has fet bé o malament. 





CLUB DE LECTURA CICLE SUPERIOR

El 25 d'abril vam reunir-nos a la biblioteca per comentar el llibre Los pájaros, Germano Zullo i Albertine.
Un àlbum il·lustrat que menys a  un alumne va agradar a tots tant el text com les il·lustracions. 
Parla de saber trobar aquell detall que si no t'hi fixes passa desapercebut en les coses que fem cada dia habitualment. Trobar vol dir estar present quan camines pel carrer, quan repeteixes els mateixos gestos o accions, veien la qualitat de vida que el fa diferent als demés dies viscuts.