10 de març del 2008

Les noies i els nois de 6è

Les noies i nois de 6è

Apunt d'acabar amb el segon trimestre, parem atenció en els grups de 6è. aquesta colla de noies i nois que ja comencen a veure la fi de la seva estada en aquest centre i a qui els seus ulls i pensaments s'enfilant en el proper curs i canvi de centre.
Ja us podeu imaginar vosaltres, adults que compartiu hores al seu costat, els neguits que deixen transpirar a través de les seves cèl.lules.
Però per aixó estem per acompanyar-los en aquest procés pares i mestres, avis i tiets... Mireu si no com l'escola continua fent èmfasi en els seu aprenentatge global i en la seva inquietud per formar persones integrades en una societat plural i diversa en la qual hauran de continuar buscant la seva propia llibertat personal.
Deixem mostra de dues sortides realitzades aquest trimestre: visita al Parlament de Catalunya i visita a la ràdio com a convidats protagonistes del progama "Diguescom" de la emisora Com ràdio, el passat 25 de febrer.
Disculpeu per haver fet un "talla-enganxa" del programa, però tot sencer era massa volum per poder penjar-ho.
Podeu escoltar a les noies i nois, també a l'avi i com no, la seva tutora i el seu tutor. Escolteu com parlen de l'ensenyament, del nostre hort, dels llibres que llegeixen, dels mestres quan eren estudiants i mil coses més.
Disfruteu i contempleu!