24 d’abril del 2008

Resum 2ª trobada Grup de Lectura N-A

Encara que han passat uns quants dies des de la trobada, encara és viu el record d'aquella tarda de principis de primavera.
Els preparatius, la sorpresa de saber qui vindria a part dels confirmats i el moment de decidir-nos a començar.
Vam fer la presentació dels assistents i cinc cèntims de com estava prevista fer la sessió.
Les noies i nois assistents si no m'han deixo cap:
En Marcos(P 4t), en Roger E (P 3r.) i la seva germana l'Aina (EI 4), en Victor(EI 5) i la Gemma (EI 5)´la Irene C (P2n) i la seva germana l'Elena (P 6è), l'Òscar M.(P 6è), la Júlia C (P 3r.) l'Iris T (P 5è), en David M (P 5è), la Marta V (P 6è), la Júlia B. (P 3r.), la Lara (P 2n) i el seu germà en Biel (EI 3) , en Pau (4t) i les seves germanes Ona (P 6è) i Ami (EI 4), l'Adrià (P6è) i el seu germà en Max (P 4t) i la Joana que començarà EI 3 el curs vinent a més a més els adults acompanyants.

La primera part ja la coneixeu doncs està penjada en el blog. La segona part va ser llegir voluntàriament un minuts del llibre que cadascú havia triat de l'autor. Com podreu veure al video, va ser una estona deliciosa escoltant diferents veus amb el seu ritme, entonació, timbre, diferents edats, diferents fragments i diferents històries.
Per a rodonir la tarda la Marta Sorribas i la seva companya de grup, que també es diu Marta ens van fer la magnifica representació teatral, elaborada i realitzada per elles d': "El zoo d'en Pitus"

Us esperem a totes i tots a la propera trobada, que serà el 3 de juny i haureu de tria un llibre de l'escriptora Maite Carranza. Properament us posaré més informació al blog.