7 de març del 2013

Cicle Superior: Club de lectura

Hola, ja fa dies que el nois i noies del club ens vam reunir per comentar el llibre de Josep Vallverdú " Rovelló". Tothom va començar i acabar el llibre, es dir el van llegir de cap a peus. Més o menys tots van fer comentaris sobre la seva lectura. 
En general a tots els hi va costar passar els primes capítols del llibre i quan ja va arribar a la masia la història va començar a tenir més moviment i en el gos Rovelló li comencen a succeir aventures més grosses, divertides, perilloses, els lectors i lectores acaben enganxats fins al final. 
La majoria han consultat el glossari de paraules del final del llibre. També els hi semblà que estava escrit com en un llenguatge "antic", però altres companys comentaven que més aviat  era un llenguatge literari. Un company va deixar clar que no li agrada els autors que fan servir molts adjectius per guarnir les frases, que s'estima més que l'autor escrigui el fet i vagi el gra. 
Cada membre del club va llegir en veu alta un paràgraf que  havia escollit. Per acabar alguns van portar un full o fotografia amb la seva mascota real o imaginaria, presents o ausents. Quin amor ! Aquí les teniu