25 de març del 2010

GLANS 7ª trobada: KARAOKE

Com acabem el trimestre hem reunit a grans i petits per despedir-nos cant. Hem estrenat el karaoke amb gran éxit de participants. S'han cantat més de 20 cançons i hem hagut de plegar doncs es feia molt tard.
Hem començat amb cançons que ja estaven triades amb anterioritat i a mesura que sortien a cantar, els petits i mitjans, més ganes de cantar tenien. El cantar s'encomana així que tothom ha acabat fent coro als cantans i mentre uns havien de marxar perquè es feia tard, els més cantaires han aprofitat fins l'últim moment, sobre tot els grans que s'han fet amb el micro i no l'han deixat fins el moment de recollir.
Ha estat una activitat que ha reunit un grup força nombrós i amb ganes de participar.
Gràcies a totes i tots, heu sigut els protagonistes d'aquesta alegre trobada.
Aquí deixem unes imatges d'aquesta setena trobada.






11 de març del 2010

XIV TROBADA Olor de colònia

Dijous 11 per la tarda es vam trobar puntualment a la biblioteca quasi totes les components del grup de lectura: Aïda, Àngels, Cristina, Deta, Kymm, Montse, Olga i Rosa.
Tot i que quan vam escollir el llibre el novembre pensant de trobar-nos a primers d'any, els dies han passat d'una revolada i fins el març que no ens hem trobat.
L'Aïda i la Kymm han començat el llibre però no l'han acabat. L'Aïda perquè estava llegint un altre i no el podia deixar fins acabar-ho i la Kymm no acabava d'enganxar aquesta lectura, ni de fer el pes i com té altres doncs l'ha anat deixant de costat.
La resta del grup totes l'han acabat, tot i que la Deta, s'ha fet mig llibre de cop aquesta mateixa tarda, així que ha arribat amb el ulls que no s'hi veia gaire.
Han hagut comentaris de diferents aspectes sobre el llibre.
Per a l'Olga i la Montse el llibre reflexa amb fidelitat la manera de viure, els costums i la escala social que imperava a les colònies textils en aquella època de mitjans del segle XX.
La Cristina i l'Àngels mostraven el seu acord en quant el comentari anterior, però que el llibre com a novel·la no els ha acabat d'enganxar per una manca de sentiments, emocions o profunditat en els personatges. A partir d'aquí han sorgit diferents comentaris sobre el diferents personatges, situacions i lligams entre ells, aixì com tambè de la trama. En aquest interval la Deta, la Rosa i la Cristina, anaven lligant les diferents històries dels personatges, les escenes que més els hi ha quedat, les que més els hi ha arribat.
Desprès de que cada participant haguès dit la seva i comprovant que per a algunes era un llibre
prou satisfactori, mentre que per a les altres ha passat sense deixar una petjada profunda.
S'ha tret a consideració que per l'escriptora és la seva primera publicació .
En aquest moments, entre unes i altres hem arribat a comentar que els llibres al igual que acostuma a passar amb els grups de música o amb els estils de música hi ha diversitat d'opinions i preferències. Aixì com que l'èxit pot arribar en alguns, mentre que altres que segurament són bons escriptors, cantants o músics, queden al marge de l'èxit.
El temps passa i cal escollir el proper llibre. Desprès de dir diferents títols, acotem en tres i d'aquests decidim de llegir un.
1 El més votat Maldito Karma.-de Safiere, David . Seix Barral. Biblioteca Formentor 2009

2 La memòria de les formigues de Batlle Prats, Iolanda. Ara llibres 2009

3 El tiempo entre costuras de Dueñas, María. Temas de hoy 2009

Ja sabeu Maldito Karma per a la propera trobada. I a més La memòria de les formigues, per qui avança més llegint.