29 de gener del 2009

Grup de Lectura Vapor Vell

Dimecres 28 una part del grup de lectura de la nostra biblioteca va anar a la trobada oberta que feien el grup de lectura de la Biblioteca Vapor Vell, ja que assistia l'autor del llibre que havien llegit ("Los Príncipes valientes" de Javier Pérez Andújar).

"Los príncipes valientes" és el relat d'un nen que vol ser escriptor des de la perifèria barcelonina, que és d'alguna manera, trobar-se a la perifèria del món. És la vida d'un nen enamorat de les paraules que veu en els objectes, imatges que busquen algú que les anomeni. "Los príncipes valientes" és també la història d'un nen que ho vol entendre tot mentre llegeix còmics, trenca mongetes amb la seva mare, corre amb bicicleta i veu sèries policíaques a la televisió. Però sobretot, és el llibre d'un lector que prefereix "tener un estilo literario a un estilo de vida", com escriu a "Los Príncipes Valientes".


Dies enrera, Kymm i la seva filla Júlia Calventus de 4t de Primària havien assistit a l'hotel Duques de Bergara, a una tertúlia amb l' autor Javier Pérez Andújar, i la Júlia va pendre els apunts que veieu a la imatge.

1 comentari:

kymm ha dit...

Da gusto formar parte de esta biblioteca escolar, con su bibliotecaria tan güay y sus usuarias tan entusiastas. Felicidades, Angels, por hacerlo tan bien.