20 de novembre del 2009

6ª TROBADA GRUP DE LECTURA GRANS I NENS

ÀLBUM IL·LUSTRAT el dimarts 17 de novembre ens varem trobar de nou petits i grans per tal de passar una bona estona parlant i veien àlbums il·lustrats que cadascú dels participants va portar com a tresor seu i que compartia amb el grup les imatges i també les emocions i/o sentiments. A continuació la Marta (mare de la Maria Gasulla 6è) va narrar el conte del Flautista d' Hammelin dels germans Grimm mentre en un mural les il·lustres il·lustradores Deta Conesa (Mare de'n Pau( 6è) i l'Ami(1r) .) i la María Sánchez (mare de la Duna( 2n) i Maya( P5) . En acabar de fer la il·lustració les mares artistes van convidar a tots els presents a completar i posar el seu granet de sorra en el mural.
D'aquesta manera hem iniciat la primera trobada d'aquest curs i donem la benvinguada als més menuts de l'escola "Cargols i Tortuges" que van venir per primer cop i convidant-los de nou a les properes.


Una imatge val més que mil paraules, així que us deixo unes fotos us feu una mica d'idea de com va succeir tot. Gràcies 1000 a aquestes mares que fan possible que aquesta activitat continui i els mestres per la seva divulgació a les classes. Especial reconeixament a la Deta, Maria, Marta que ens van omplir la tarda de màgia.

Kymm Glan Nov 2009


1 comentari:

kymm ha dit...

Como siempre, Jaumeta, enhorabuena por tus esfuerzos. El montaje es espectacular y la música genial.
Ni me di cuenta de que estaba aquí.
Gracias por todo lo que haces, Angels. Petons.