21 de gener de 2012

XVIII Trobada Grup de Lectura Adultes

La tarda de dimarts ((17.01.2012) el grup de lectura de mares, es van trobar per veure la pel·licula "Aigua per a elefants". Abans però totes havíem llegit el llibre (bé, totes no, que encara a  alguna els hi faltava acabar)
Després d'intentar veure-la a la biblioteca amb el canó i un ordinador portàtil, vam haver de canviar-nos a la sala d'audiovisuals i allí després de provar diferents carpetes, per fi vam aconseguir que sortís, la imatge i el so.
Molt de silenci durant la projecció. La vam sentir en versió original amb subtituls. Ens va agradar a totes, encara que no sigui del tot fidel al llibre. Trobarem a faltar part de la vivència del protagonista a la residencia d'avis. La "peli" te una curada fotografia i ambientació. Però llegir el llibre paga la pena, veure com l'autora porta les dues parts de la vida del protagonista és impressionat. Si et sembla interessant la del jove vivint en el circ, no te desperdici les situacions que descriu en la residencia d'avis, la relacions amb la institució, les treballadores i els companys i companyes seus. El desenllaç és com que et deixa contenta que tingui una oportunitat més de ser útil i a més amb la feina que va marcar la seva vida.
Era la primera vegada que ens trobàvem per parlar d'un llibre i veure el film i també era la primera vegada que la Lidia (mare del Nil 1r) s'afegia al grup (esperem es torni adicta al grup de lectura)
Ens ha agradat i en altra ocasió ho tornarem a fer.