17 de març del 2014

CHUKYS CLUB DE LECTURA 5è

Les terrorífiques i terrorífics Chukys posseïts i atrapats per l'autora Sally Grindley i  Tony Ross, es van endinsar i van acompanyar en Max, un nen de 9 anys que escriu una carta a la seva escriptora  preferida i molt famosa, D.J. Lucas fins el final de la narració. Ella respon en Max i continuen escrivint-se parlant d'un llibre que tots dos volen escriure. Es donen consells, dibuixant personatges i en Max li va explicant   els problemes que té amb un company de classe.Veiem com amb l'ajut de D.J. Lucas en Max va superant les pors i és capaç d'afrontar i resoldre el problema.
A tothom li ha agradat la història com està plantejada a través de les cartes, dels noms divertits que surten ( Capdecarbassa, Nyac, carrer del Llapis, Ermintruda, Cesc culgròs). Es feien una mica d'embolic amb el nom de l'escriptora, si era D.J.Lucas (nom en la ficció) i vam parar compte que a la primera pàgina ens ho explica. 
Les il·lustracions  enginyoses i divertides, van se molt comentades per tot el grup només a una membre dels Chukys no li van agradar els dibuixos que en Max fa. La il·lustració més divertida que van trobar va ser el gat de D.J. Lucas que es diu Donuts i surt dibuixat per en Max amb un forat a la panxa.
Felicitem des de aquest punt minúscul del planeta en Tony Ross per fer-nos somriure amb els seus dibuixos a través d'en Max i a l'escriptora Sally Grindley  perquè ens ha captivat amb el llibre. 




Ens trobem de nou el dia 8 d'abril per comentar  El autobús de Rosa.