18 de juny del 2009

Mostra de treballs sobre la CAPUTXETA VERMELLA

Com activitat conjunta d'escola, des de la biblioteca hem fet una exposició de llibres de la Caputxeta Vermella, diferents versions per diferents edats i diferents il.lustradors. Amb aquest ventall de llibres, cada nivell ha realitzat un treball.

Educació Infantil desprès d'explicar el conte van realitzar la il.lustració, van escriure el titol i el mès grans van fer una frase .

EDUCACIÓ INFANTIL2

El Cicle Inicial van rebre una carta del llop demanant que l'ajudessin a ser bo, així que el grup van respondre un per un la carta tot dient-li si li ajudaven o no. Mentre que els de segon van canviar el final del conte.

CICLO INICIAL DE PRIMÀRIA



El Cicle Mig han recreat el conte però canviant l'ambientació i l'època. Alguns tambè en canviat el títol. Altres el presenten en format còmic.
Del Cicle Superior presentem l'únic treball voluntari que s'ha fet.

CICLE MIG DE PRIMÀRIA

Tots el treballs elaborats van ser exposats a la biblioteca i per arrodonir la feina, un grup d'alumnes de 5è, van preparar durant el temps d'esbarjo des de l'abril fins a finals de maig, la representació del conte en la seva versió particular. Van preparar els decorats, el text, el vestuari i la música.
Van fer una representació per cada cicle i van tenir molt d'èxit.
Aquí deixem una mostra de la feina feta per compartir amb vosaltres i com a memòria d'una activitat realitzada durant el curs des de la biblioteca.

2 comentaris:

montse ha dit...

És molt xulo veure l'evolució dels nanos a l'hora de dibuixar i escriure; i veient aquests artistes, segur que el teatre a l'escola arribarà lluny.

kymm ha dit...

Es que esta biblioteca lo tiene todo: pintores, escritores, actores. Los trabajos son geniales, y todos son unos artistas de primera. ¡Enhorabuena a todos y felicidades Jaumeta!